Inici > Notícies > Primer de Maig: recuperarem l’esperit!

Primer de Maig: recuperarem l’esperit!

 

       

1 de maig: Toca escollir

El proper dimecres a les 11:30h recuperarem l”esperit que ens va dur a aconsseguir fites que no ens haguessim imaginat. La lluita constant sense treva va donar el fruits que ens han permés treballar amb dignitat i poder gaudir del nostre esforç. Ara ens volen robar la nostre consciència, la nostra feina, la nostra suor i al nostra felicitats. El sdirem que no, que fins aquí hem arrivat, ens hem cregut que estàvem per damunt de les nostres possibilitats però els únics que ho estàveu hereu el capital. L”ambició us ha perdut, sou insaciables i ara ja heu tocat fons. Heu permés mata la gallina dels ous d”or que som la classe treballadora. Sense nosaltres no existiu, no sou res. Nosaltres us donem l”aire que respireu, els vestits que porteu, els vehícles que conduiu i us deixem gaudir de tot mentre una part també la puguem gaudir nosaltres.

Ara toca dir-vos que prou, que heu repartit beneficis pel damunt de les vostres possibilitats, que teniu iots per damunt de les nostres ones, que els vostres vestits es fan amb els nostres pijames i les vostres sabtes de les nostres botes. S”ha acabat. Ara toca agafar les botes i caminar per recuperar el nostres pijames i dormir sobre les ones per haver fet la feina ben feta.

Si haguessiu esmerçat la meitat de les vostres forces en pensar en la resta de la població tothom seria més feliç però la vostre angoixant ambició no us ha permés veure que esteu al costat del precipi i els d”abaix ja estem farts i us donarem un copet carinyòs a l”esquena i així s”acabaran els nostres maldecaps.

Jo penso, parlo i escric per defensar unes idees que afecten a tothom, vosaltres defenseu els interesos d”uns pocs i no guanyareu. Som més i més valents. No ens treureu les paraules per que son nostres i després ja únicament quedarien els fets, les accions que no voeu i no volem.

Vosaltres escolliu que fer

Deixa una resposta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Et pot interessar

CCOO-CALÇOTADA 2018

El proper dia 18 de Febrer celebrem la tercera CCOO-Calçotada amb tots els afiliats de ...

SiteLock